Gymnasielever samles i Hjørring til sprogcamp

I 2018 blev der afholdt en inspirerende sprogcamp i Hjørring for gymnasielever fra forskellige skoler i regionen. Formålet med sprogcampen var at styrke de unges sprogkundskaber, øge deres kulturelle forståelse og skabe netværk mellem elever med interesse for sprog og kultur.

Under sprogcampen deltog eleverne i en række aktiviteter og workshops, der fokuserede på forskellige sprog såsom engelsk, tysk, fransk og spansk. Nogle af de planlagte aktiviteter omfattede sproglege, rollespil, filmvisninger, litteraturdiskussioner og sprogbaserede quizzer. Derudover var der også kulturelle præsentationer og madlavningssessioner, hvor eleverne kunne lære om og smage forskellige retter fra forskellige lande.

Instruktørerne og lærerne på sprogcampen var erfarne sprogundervisere og kulturformidlere, der arbejdede sammen for at skabe et sjovt, lærerigt og engagerende miljø for deltagerne. Eleverne blev opfordret til at kommunikere udelukkende på det sprog, de studerede, hvilket bidrog til en intensiv og autentisk læringsoplevelse.

Sprogcampen i Hjørring i 2018 viste sig at være en stor succes, og mange elever udtrykte deres begejstring for de nye færdigheder og venskaber, de havde opnået under arrangementet. Dette initiativ understregede vigtigheden af sprogundervisning og kulturel udveksling og gav de unge deltagere en værdifuld mulighed for at fordybe sig i sprog og kultur uden for klasseværelset.

Scroll to Top