HJørring Avis - Fodbold

Dødsfald: Flemming Nielsen, Fortuna Hjørring 63 år

2018 blev et trist år for Fortuna Hjørring og fodboldverdenen, da nyheden om Flemming Nielsens bortgang blev offentliggjort. Flemming Nielsen, en markant skikkelse i Fortuna Hjørring og en passioneret ambassadør for kvindefodbold, døde i en alder af 63 år.

Gennem årene havde Flemming Nielsen spillet en afgørende rolle i Fortuna Hjørrings succes og vækst. Hans utrættelige engagement og store viden om kvindefodbold gjorde ham til en uundværlig ressource for klubben. Flemming Nielsen arbejdede både som træner og i forskellige ledelsesroller og var kendt for sin evne til at motivere og inspirere sine spillere.

Flemming Nielsens dedikation til kvindefodbold var bemærkelsesværdig. Han brugte utallige timer på at styrke og udvikle Fortuna Hjørring som en af de førende klubber i dansk kvindefodbold og arbejdede utrætteligt for at skabe et solidt fundament for fremtidige generationer af kvindelige fodboldspillere.

Efter nyheden om Flemming Nielsens død udtrykte både Fortuna Hjørring og det danske fodboldsamfund deres dybeste kondolencer og taknemmelighed for hans mange års indsats og engagement. Hans bidrag og passion for kvindefodbold vil forblive et varigt minde, og hans arv vil fortsætte med at inspirere unge talenter og klubber over hele landet.

Flemming Nielsen vil altid blive husket som en af de mest passionerede og engagerede personer inden for dansk kvindefodbold, og hans bortgang i 2018 efterlod et stort tomrum i Fortuna Hjørring og fodboldverdenen.

Scroll to Top