Hjørring Avis - Business og erhverv

LEGO-arving investerer i nyt bilvaskcenter til Hjørring

lego-arving-investerer-i-nyt-bilvaskcenter-til-hjoerring/

HJØRRING – En af arvingerne til den verdenskendte danske legetøjsvirksomhed LEGO har besluttet at investere i udviklingen af to nye bilvaskcentre i Hjørring. Dette initiativ kommer som et resultat af et stigende behov for bæredygtige og effektive bilvaskløsninger i regionen.

Investoren, som ønsker at forblive anonym, ser potentiale i bilvaskbranchen og tror på, at de nye centre vil bidrage til både den lokale økonomi og miljøbeskyttelsen. De to centre vil benytte sig af den nyeste teknologi inden for vandbesparelse og genbrug, samt miljøvenlige rengøringsmidler. Dette vil minimere deres miljøpåvirkning og appellere til miljøbevidste bilister i Hjørring og omegn.

De nye bilvaskcentre forventes at skabe nye arbejdspladser og vil gavne både lokale beboere og besøgende, som ønsker en hurtig og miljøvenlig bilvask. Det er endnu ikke fastlagt, hvornår de to centre vil åbne, men byggeprocessen er planlagt til at begynde inden for de næste par måneder.

Med denne investering viser LEGO-arvingen, at bæredygtighed og innovation er værdier, der går ud over legetøjsindustrien og kan anvendes på forskellige forretningsområder. Den nye satsning i Hjørring er et eksempel på, hvordan virksomheder og investorer kan bidrage til en grønnere fremtid gennem smarte investeringer og teknologisk udvikling.

Scroll to Top