Officiel hæder Skallerup Seaside Resort kåres til Danmarks bedste feriecenter - HjørringAvis

Officiel hæder: Skallerup Seaside Resort kåres til Danmarks bedste feriecenter

I går aftes blev den 26. udgave af Danish Travel Awards afviklet, hvor de bedste inden for turisterhvervet blev hyldet i stor stil. Blandt vinderne er det netop renoverede feriecenter Skallerup Seaside Resort, der løb med førstepladsen i den nye kategori ”Danmarks bedste feriecenter”.

Onsdag d. 4. oktober var store dele af landets turisterhverv samlet i Cirkusbygningens historiske rammer i København for at hylde og fejre branchen til det årlige Danish Travel Awards. Her blev der uddelt priser i hele 24 forskellige kategorier, hvor Skallerup Seaside Resort løb med sejren i den splinternye kategori ”Danmarks bedste feriecenter”.

Vi har svært ved at få armene ned over vores nye titel som Danmarks bedste feriecenter. Det bekræfter os i, at kombinationen af kvalitetsoplevelser, service og vores placering ved Vesterhavet er noget helt unikt, som tiltaler gæster i flere generationer, og det er vi naturligvis meget stolte over, fortæller direktør hos Skallerup Seaside Resort, Jørgen Høll, og fortsætter:

– Det understreger samtidig, at vores fokus på både medarbejder- og gæstetilfredshed gør en forskel. Medarbejderne gennemgår årligt målrettede værts- og serviceforløb med henblik på at kunne yde en ekstra indsats, og de sætter en ære i at give gæsterne en ekstraordinær oplevelse i feriecenteret. Prisen er derfor i høj grad medarbejdernes fortjeneste.

Skallerup Seaside Resort kunne i 2023 glæde sig over en gæstetilfredshed på intet mindre end 97,4 procent i 2023.

Officiel haeder Skallerup Seaside Resort kaares til Danmarks bedste feriecenter HjoerringAvis 2

Opgraderinger skal tiltrække endnu flere gæster

Kåringen som ”Danmarks bedste feriecenter” sker efter en sæson, hvor Skallerup Seaside Resort har foretaget massive investeringer i oplevelsesudbuddet. Feriecenteret kunne således tidligere på sæsonen slå dørene op til en massiv udvidelse af badelandet og det populære wellnessområde Romulus.

Det seneste år har vi investeret i en omfattende renovering og udvidelse af vandland og Romulus for at gøre gæsternes oplevelser endnu bedre. Men det får os ikke til at lette foden fra speederen. Vi skal fortsætte med at sætte barren højt og videreudvikle på både aktivitetsudbud og serviceniveau, så vi forbliver et attraktivt feriemål for danske såvel som udenlandske gæster, siger Jørgen Høll.

Udvidelsen af vandland og Romulus omfatter i alt 1130 indvendige kvadratmeter og 300 udvendige kvadratmeter opholdsområder. Vandlandet er blandt andet blevet udvidet med en splinterny tresporet vandrutsjebane og to yderligere børnebassiner, mens Romulus har slået dørene op til flere behandlerrum, et nyt og større udendørsbassin, større og forbedrede omklædningsfaciliteter samt et nyt indendørs saltbassin.

Udover Skallerup Seaside Resort var Landal GreenParks – Strandpark Grønhøj Strand og Hvidbjerg Strand Feriepark nomineret til landets bedste feriecenter.

Officiel haeder Skallerup Seaside Resort kaares til Danmarks bedste feriecenter HjoerringAvis

KILDE / FOTO: Skallerup Seaside Resort

Scroll to Top