Christian Ejstrup - Nyt partnerskab i danbolig Hjørring - Ny medindehaver i danbolig Hjørring

Nyt partnerskab i danbolig Hjørring / Ny medindehaver i danbolig Hjørring

Boligmarkedet er i fremgang, og der er i forvejen travlt hos danbolig i Hjørring, så selvom der i dag er et stærkt hold af medarbejdere ansat, styrkes forretningen nu med ansættelse af Christian Ejstrup, som også indtræder som medindehaver. Det er et kendt og lokalt ansigt, som ansættes, idet Christian de seneste år har været Ejendomsmægler hos en anden mægler i byen.

“Da Kristian Rask kontaktede mig for at høre, om vi skulle indgå partnerskab, var det egentlig ikke en svær beslutning. Jeg startede jo mit virke som ejendomsmægler hos Kristian for få år siden, og de værdier både danbolig og Kristian står for, er værdier, jeg selv vægter meget højt. Det betyder rigtig meget at kunder i butikken føler sig værdsat, og det gælder naturligvis både købere og sælgere.” Udtaler Christian Ejstrup og fortsætter; ”Når vi køber bolig, er det for langt de fleste den største økonomiske beslutning, man træffer. Derfor er det også vigtigt, at man som kunde altid møder en engageret og troværdig ejendomsmægler. Troværdighed og ærlighed er værdier, der er ufravigelige i vores branche.”

”For godt 1 md. siden var der ikke planer om at få en partner med i danbolig Hjørring, men sommetider kan tingene gå stærkt, hvis det føltes rigtigt, og det gjorde det”, udtaler Kristian Rask, der indtil 1. august var ene om at eje danbolig Hjørring.
”Boligmarkedet er kommet godt op i fart igen, efter et noget sløjt andet halvår af 2022 og starten af 2023, men nu ser vi tydeligt, at der er kommet godt gang i boligsalget igen, hvilket resulterer i travlhed og en tilgang af tre nye medarbejdere i år.”

Kristian Rask Nyt partnerskab i danbolig Hjoerring Ny medindehaver i danbolig Hjoerring

”danbolig Hjørring har gennem de seneste mange år ligget blandt de 3 mest sælgende mæglerbutikker i Hjørring Kommune, og den position har vi store ambitioner om at forbedre. Derfor søgte vi en ny ejendomsmægler, og valget af Christian Ejstrup var helt oplagt, da han passede perfekt til den profil, vi søgte til teamet. At Christian Ejstrup indtræder som partner i danbolig Hjørring, vil helt sikkert give endnu mere medvind til at få tingene til at lykkedes.”

At få en partner med i butikken giver mange fordele, og det er derfor Kristian Rask har valgt at sælge en del af butikken. Tv-programmer som Løvernes Hule, har været med til at give ham inspiration til, hvordan det kan være en fordel at få flere med på holdet. Det giver mere dynamik, og det gør helt sikkert også, at flere ledelsesmæssige opgaver kan fordeles fremover. Endnu en indehaver i huset vil kunne frigive mere tid til Kristian Rask, således han kan fokusere mere på reelle mægleropgaver, og dermed sikre et højt serviceniveau til både sælgere og købere.
Kristian Rask har været i mæglerbranchen siden 2001 og har ejet danbolig Hjørring siden 2010. For et par år siden åbnede han danbolig Frederikshavn sammen med Jesper Bjerg og Claus Houen Dalsgaard, hvilket har givet gode erfaringer med at være flere indehavere om en enkelt butik. Det letter opgaverne en del og giver gode input til beslutninger i hverdagen, ligesom den dynamik og vidensdeling, som et sådant partnerskab giver, er guld værd. Derfor var beslutningen let at tage, da Christian Ejstrup havde et ønske om at blive medejer fra starten.

Udvidelsen af ejerkredsen, skal derfor ses som et boost af butikken og det gælder om at få Christian Ejstrup til at falde godt til i sin nye rolle som medindehaver, og give ham plads til at komme med gode input til, hvordan butikken kan nå et endnu højere niveau.

Pr. 1. august sker der endnu flere positive ting i butikken. Sara Slavensky Jensen kan pr. 1. august kalde sig for Ejendomsmægler, da hun bestod sidste eksamen i sommeren 2023. Sara er en dygtig og kompetent mægler, som vægter tillid og troværdighed højt. Således kan danbolig Hjørring nu bryste sig af at have 3 uddannede ejendomsmæglere på holdet.

Markedsføring er en vigtig del af den proces, der ligger i at sælge en bolig, og sideløbende med opsvinget på boligmarkedet i foråret, ansatte vi Pernille Thorup Steffensen som Marketingkoordinator på deltid. Pernille har fået god struktur på planlægningen af vores markedsføring, men der er endnu flere markedsføringstiltag, som hun gerne vil have tid til at arbejde med. Derfor får vi nu også fornøjelsen af hende på fuld tid fra d. 1. august, hvilket bliver en stor fordel for vores kunder, ligesom det frigiver mere tid til mæglerne, så de får bedre tid til opfølgning og det mæglerarbejde, som de har forstand på. Det er en stor fordel for os og vores sælgere at have denne ekstra ressource med på holdet. Den konstante udvikling i købernes adfærd på markedet og i særdeleshed i den digitale verden, kræver en specialist på området, og det har vi fået i Pernille.

Vi har nu sikret et stærkt team med en god sammensætning af i alt 6 profiler med hver vores spidskompetencer, som sikrer, at vi har flere strenge at spille på, hvilket giver vores sælgere en tryghed i formidlingen af deres bolig.

For at markere det nye partnerskab, byder vi velkommen til reception fredag d. 22. september, hvor kunder, såvel købere som sælgere og venner af huset er hjerteligt velkommen.

Scroll to Top