Hjørring Avis - Business og erhverv

Flixbus vil være klimaneutrale i 2030

I 2019 præsenterede Flixbus, den populære langdistancebusoperatør, deres ambitiøse mål om at blive klimaneutrale inden 2030. Virksomheden, som er kendt for at tilbyde billige og komfortable busrejser i Europa og USA, vil fokusere på at reducere deres CO2-udledning og fremme bæredygtig mobilitet.

For at opnå dette mål har Flixbus skitseret en række initiativer, der skal implementeres i de kommende år. Disse inkluderer overgangen til en mere miljøvenlig flåde af busser, investeringer i forskning og udvikling af alternative brændstoffer og teknologier samt opfordring til passagerer om at tage mere miljøvenlige transportvalg.

Flixbus planlægger at udskifte deres nuværende flåde af dieselbusser med eldrevne eller hybridbusser, der reducerer CO2-udledningen og luftforurening. Virksomheden vil også samarbejde med producenter og teknologivirksomheder for at udvikle nye og mere effektive batterier, der kan forlænge rækkevidden og ydeevnen for deres elektriske busser.

Ud over at forbedre deres egen flåde vil Flixbus arbejde på at øge bevidstheden om bæredygtig transport blandt deres passagerer. Dette kan omfatte oplysning om fordelene ved at vælge kollektiv transport frem for privatbilisme, samt at tilbyde incitamenter for at opfordre folk til at vælge grønnere transportmuligheder.

Flixbus’ engagement i at blive klimaneutrale inden 2030 viser deres vilje til at tage ansvar for deres miljøpåvirkning og fremme bæredygtig transport. Ved at arbejde hen imod dette mål sender virksomheden et stærkt signal til resten af transportsektoren og viser, at det er muligt at kombinere økonomisk succes med miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

Scroll to Top