Hjørring Avis - Business og erhverv

Virksomheden Tub-ex i Tårs blev toptunet til vækst

I 2020 oplevede virksomheden Tub-ex, beliggende i Tårs, en bemærkelsesværdig vækst og ekspansion. Tub-ex, der specialiserer sig i fremstilling og salg af plastikrør og fittings, gennemgik en omfattende transformation, der toptunede virksomheden og gjorde den klar til en ambitiøs vækststrategi.

For at realisere denne vækst investerede Tub-ex i ny teknologi og avanceret produktionsudstyr, hvilket resulterede i en mere effektiv og miljøvenlig produktion. Derudover blev virksomhedens organisation og ledelsesstruktur optimeret for at sikre en mere strømlinet og agil drift.

Samarbejdet med lokale og internationale partnere blev styrket, og Tub-ex udvidede deres produktportefølje for at kunne imødekomme efterspørgslen fra et bredere marked. Dette inkluderede lanceringen af nye, innovative produkter og løsninger, der var skræddersyet til kundernes specifikke behov og krav.

Denne omfattende transformation og vækststrategi resulterede i en række positive resultater for Tub-ex. Virksomheden oplevede en stigning i salget og en udvidelse af deres markedsandel, både i Danmark og på eksportmarkederne. Dette førte til øget omsætning og rentabilitet samt skabelsen af nye arbejdspladser i lokalområdet.

Tub-ex’ succes i 2020 illustrerer betydningen af at være innovativ, fleksibel og villig til at investere i vækst og udvikling. Gennem en kombination af teknologiske investeringer, styrket samarbejde og en forbedret organisatorisk struktur blev virksomheden toptunet til vækst og klar til at møde fremtidige udfordringer og muligheder.

Scroll to Top