Fødevarer - Hjørring Avis

Oxford Biscuits vender hjem til Nordjylland

I 2016 kunne Nordjylland fejre en sød genforening, da det populære kiks- og småkagebrand Oxford Biscuits vendte tilbage til deres nordjyske rødder. Efter nogle år under udenlandsk ejerskab blev virksomheden erhvervet af en lokal investor, som ønskede at genoplive brandets historie og traditioner i regionen.

Oxford Biscuits, der blev grundlagt i Nordjylland, havde gennem årene opnået stor succes og var blevet kendt for sine lækre småkager og kiks, der blev solgt i både Danmark og udlandet. Efter skiftende ejerskab og flytning af produktionen til udlandet besluttede den nye nordjyske ejer, at det var tid til at bringe virksomheden tilbage til dens hjemstavn.

Med en vision om at genoprette Oxford Biscuits’ renommé og styrke sin position på markedet, investerede den nye ejer i en ny produktionsfacilitet i Nordjylland og skabte lokale arbejdspladser i processen. Den nye fabrik blev udstyret med moderne produktionslinjer og teknologi, der ville sikre en effektiv og bæredygtig produktion af kiks og småkager af høj kvalitet.

Lanceringen af den nye produktionsfacilitet i Nordjylland blev mødt med stor begejstring blandt lokalbefolkningen og forretningspartnere. Oxford Biscuits’ tilbagevenden til regionen blev set som et positivt skridt for både virksomheden og det lokale samfund. Den nye ejer fokuserede også på at fremme bæredygtighed og miljøvenlige praksisser i produktionen og arbejdede tæt sammen med lokale leverandører for at sikre en ansvarlig forsyningskæde.

I de efterfølgende måneder oplevede Oxford Biscuits en positiv udvikling, både i form af salg og kundetilfredshed. Brandets tilbagevenden til Nordjylland og fokus på kvalitet og bæredygtighed gav genlyd hos forbrugerne og bidrog til at styrke virksomhedens position på markedet.

Oxford Biscuits’ hjemkomst til Nordjylland i 2016 var et bevis på, at lokale rødder og traditioner kan have en positiv indflydelse på en virksomheds succes. Med en ny produktionsfacilitet, lokale arbejdspladser og en fornyet forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed, så fremtiden for Oxford Biscuits lys ud, og virksomheden var klar til at skrive et nyt kapitel i sin historie.

Scroll to Top