Venstres borgmesterkandidat stopper i Hjørring byråd

HJØRRING – Vibeke Haaning, som har fungeret som Venstres borgmesterkandidat i Hjørring Kommune siden august sidste år, har annonceret, at hun vil trække sig fra politik ved udgangen af denne valgperiode. Beslutningen kommer som en overraskelse for mange, og partiet vil nu skulle finde en ny borgmesterkandidat inden næste valg.

Vibeke Haaning har været en aktiv politiker og engageret i lokalpolitik i flere år. Som borgmesterkandidat for Venstre i Hjørring har hun arbejdet for at fremme partiets politik og værdier på lokalt plan. Haanings beslutning om at forlade politik er personlig og sker for at fokusere på nye prioriteter i hendes liv.

Venstre i Hjørring vil nu skulle finde en ny borgmesterkandidat, der kan overtage Haanings position og fortsætte arbejdet med at styrke partiets lokale tilstedeværelse. Partiet vil formentlig annoncere en ny borgmesterkandidat inden for de næste par uger.

Vibeke Haanings beslutning om at trække sig tilbage fra politik markerer enden på et kapitel i hendes politiske karriere, men det åbner også døren for nye muligheder og udfordringer for Venstre i Hjørring Kommune. Partiet vil nu skulle arbejde for at opbygge en ny strategi og finde en kandidat, der kan føre dem fremad i det kommende valg.

Scroll to Top